Oferte Revelion Istambul Turcia 2011
revelioane strainatatesejururirevelioane strainatatesejururi


team building pentru firme
Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.
mai mult...

sejururi circuite turistice
Oferte de sejur in Turcia, Tunisia, Egipt, Austria, Turcia, Spania, Bulgaria, Turcia, Turcia, Thailanda, Mexic, Maroc, Franta, Anglia, Turcia.....

mai mult...

rent a car
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate clasele auto.
mai mult...

rezervari hoteiere
Cazare la hoteluri din Istambulnia, vile, pensiuni, case de vacanta ;mai mult de jumatate din hotelurile din Istambulnia

mai mult...
Home | Sejururi | Servicii | Rent a Car | Cazare | Links | Contact

Rezervari

rezervari hoteiere
VACANTE, SEJURURI, Circuite prin Agentia de turism ECOLINE TRAVEL IstambulniaREVELION Istambul 2011 - Oferte in Turcia1. Revelion Istambul Turcia 2011

 

REVELION pe 2 continente- ISTANBUL
6 zile:    Hotel Grand ONS 3*+           185 € + 185 Lei

28.12- Ziua 1. BUCURESTI- ISTANBUL  (460 km)     

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:30 la statia de metrou Izvor.  Pe timpul noptii se va tranzita Bulgaria.

Ziua 2. ISTANBUL (240 km)

In cursul diminetii vom ajunge la Istanbul. Cu o populație de peste 18,8 milioane Istanbulul este un megalopolis, precum și principalul centru financiar, comercial și cultural al Turciei. Se întinde peste 27 de districte din cele 39 ale provinciei cu același nume, fiind una dintre cele mai mari metropole din lume. Dupa cazarea la Hotel Grand Ons 3*+(sau similar) in Istanbul avetiprogram liber. Va recomandam sa vizitati cateva obiective turistice: Hipodromul, Moscheea Albastra, Biserica Sfanta Sofia – ctitorie a imparatului Iustinian, Palatul si Muzeul Topkapi.

Ziua 3. ISTANBUL

Mic dejun. Va recomandam sa participati la un tur de oras cu ghid local. Vom admira cele mai importante atractii turistice ale Istanbulului: Biserica Sf. Sofia, una dintre cele mai mari si impresionante biserici din lume, a fost construita in sec VI in timpul imparatului Iustinian. Pentru mai bine de 900 de ani, Biserica Sfanta Sofia a fost folosita drept scaun episcopal de catre Patriarhul Ortodox de Constantinopol. Continuam cu Moscheea Albastra, Hipodromul, Palatul si Muzeul Topkapi si cu Marele Bazar. Cazare la acelasi hotel in Istanbul

31.12- Ziua 4. ISTANBUL  

Mic dejun. Program liber. In cursul dupa-amiezii, va propunem excursia optionala: Plimbare cu vaporul pe Bosfor. Se viziteaza Palatul Dolmabahce, cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia: 15.000 de metri patrati construiti, 285 de camere, fara a socoti anexele. Palatul reflecta impletirea dintre opulenta orientala si rafinamentul occidental in care au trait ultimii sase sultani care l-au locuit. Seara - Optional – Cina festiva de Revelion   LA MULTI ANI 2011 ! Cazare.

Ziua 5. ISTANBUL

Mic dejun. Zi libera pentru shopping. Va recomandam sa vizitati Marele Bazar. Cazare la acelasi hotel in Istanbul.             

Ziua 6. ISTANBUL- BUCURESTI (695 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 21.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

PERIOADA 28.12- 02.01

Loc in camera DBL

Supliment SINGLE

COPII 6-10 ani

Hotel GRAND ONS 3*+

185 € + 185 lei

90 €

145 € + 145 lei

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

· transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*
· 4 cazari cu mic dejun la Hotel Grand Ons 3*+ (sau similar) · ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

· asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
· Programe optionale: Tur de oras 50€, Bosfor 50€, Seara turceasca 35€, Cina de Revelion 95 €(fara transfer), Toate pentru grup minim 25 turisti

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.                                                                                                                                                       Grup minim 35 pers.

 
Hotel Grand Ons 3*+:  este situat central, in cartierul Laleli in apropiere de Grand Bazar, cu acces usor la principalele obiective turistice ale capitalei turce : Moscheea Albastra, Biserica Sf. Sofia si Palatul Topkapi. Renovat in 2007, hotelul pune la dispozitia turistilor 92 de camere, toate  fiind echipate cu aer conditionat, uscator de par, TV satelit, minibar. Hotelul dispune de asemenea de restaurant, café bar si internet desk. http://www.grandons.com/

 

REVELION in Kusadasi   de la 265 € + 265 Lei
BONUS          CINA FESTIVA de REVELION
8 zile:         Istanbul, Kusadasi, Pamukkale, Efes, Canakkale

 


27.12- Ziua 1. BUCURESTI- ISTANBUL (460 km)      

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:30 la statia de metrou Izvor.  Pe timpul noptii se va tranzita Bulgaria.

Ziua 2. ISTANBUL (240 km)

In cursul diminetii vom ajunge la Istanbul. Cu o populație de peste 18,8 miloane Istanbulul este un megalopolis, precum și principalul centru financiar, comercial și cultural al Turciei. Se întinde peste 27 de districte din cele 39 ale provinciei cu același nume, fiind una dintre cele mai mari metropole din lume.  Dupa cazarea la hotel 3*in Istanbul aveti program liber. Va recomandam sa vizitati cateva obiective turistice: Hipodromul, Moscheea Albastra, Biserica Sfanta Sofia – ctitorie a imparatului Iustinian, Palatul si Muzeul Topkapi.

Ziua 3. ISTANBUL- KUSADASI  (650 km)

Mic dejun. Plecare spre statiunea Kusadasi (traversare cu ferry boat-ul la Yalova). Sunt foarte multe de vazut in Kusadasi, una dintre cele mai populare statiuni din Turcia, iar numarul atractiilor turistice - fie ca este vorba de vechea cetate, de Bazar sau de Caravanserai - face din aceasta statiune un loc special in Turcia. Cazare la hotelul Adakule 5* (sau similar) in Kusadasi

Ziua 4. PAMUKKALE

Mic dejun. Va propunem, optional,  excursie la Pamukkale - terasele de calcar. Ne lasam fascinati de cascadele din calcar si de cea mai originala piscina din Turcia - piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Astazi putem admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sf. Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian. Cazare la acelasi hotel in Kusadasi.

31.12- Ziua 5. EFES- CASA FECIOAREI MARIA

Mic dejun, apoi va propunem excursia optionala la Efes - cel mai bine conservat sit antic din cultura si civilizatia elena si romana. Vestigii precum templul lui Adrian, Odeonul, Teatrul cel Mare, Biblioteca lui Celsus, Fantana lui Traian se infatiseaza in toata splendoarea, iar Templul Zeitei Artemis, una din minunile lumii antice, ne poarta cu gandul la maretia vremurilor de mult apuse. Tot in aceasta excursie se viziteaza Biserica Sf. Ioan si Casa in care Sfanta Fecioara Maria a trait ultimii ani din viata. Seara ne intoarcem la hotel si ne pregatim pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Cina festiva de Revelion  – LA MULTI ANI !. Cazare.

Ziua 6. KUSADASI

Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, program liber in statiune. Va recomandam sa vizitati Insula Porumbelului. Gasiti ruinele unui castel bizantin si puteti admira o priveliste frumoasa a statiunii Kusadasi. Cazare la acelasi hotel in Kusadasi..

Ziua 7. KUSADASI- CANAKKALE (400 km)

Dupa micul dejun ne indreptam spre Canakkale. Cand ajungem avem cazare in Canakkale. Program liber.

03.01- Ziua 8. CANAKKALE- BUCURESTI (700 km)

Mic dejun. Traversarea stramtorii Dardanele cu ferry si continuarea deplasarii spre tara. Sosire in functie de trafic si formalitatile vamale

PERIOADA 27.12– 03.01.2011

loc in camera DUBLA

Al 3-lea adult in Camera

Supl. SINGLE

COPII 6-12 ani

Hotel GRAND ONDER 4*

265 € + 265 Lei

245 € + 245 Lei

85 €

225 € + 225 Lei

Hotel ADAKULE 5*

299 € + 299 Lei

275 € + 275 Lei

95 €

249 € + 249 Lei

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

· transport cu autocar clasificat 2-4*  si ghid insotitor din partea agentiei
·  1+1 cazari cu mic dejun in Istanbul si Canakkale hotel 3*;
· 4 cazari cu MD + 3 cine la Hotel Grand Onder 4* sau Hotel Adakule 5*
· Cina de Revelion la Hotel Grand Onder- 60 € si la Hotel Adakule 80 €

· asigurarea medicala, intrarile la obiective si ghizii locali
· Programele optionale: Efes 40 €, Pamukkale 45 €, Toate grup minim 30 turisti
· Biletele de ferry-boat Yalova cca. 6 €, Canakkale 5 €.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.                                                                                                                                                       Grup minim 35 pers.

 

Hotel Grand Onder 4*:  se afla in zona centrala, aproape de mare. Dispune de de 80 de camere, cu vedere la mare sau catre oras si sunt dotate cu telefon direct, dus, uscator de par, serviciu de trezire, seif, balcon, room service 24 ore, TV, conexiune la internet, aer conditionat individual. Facilitati hotel: 2 restaurante (interior si exterior), restaurant pentru servirea micului dejun, snack bar, bar la receptie, bucatarie internationala si turceasca, spalatorie, parcare, sauna, masaj, jacuzzi.

Hotelul Adakule 5*:  este situat la 3 km de centru orasului si dispune de receptie ,seif la receptie,  lobby bar, restaurant interior si exterior, lobby bar,  disco bar, 1 piscina interioara,  baie turceasca, sauna, masaj, fitness, coafor, loc de joaca pentru copii, miniclub, salon TV,  teren tenis, biliard, volei, baschet,i, minifootbal, doctor, internet, parcare. Camerele hotelului sunt dotate cu baie  cu dus sau cada,  TV, telefon, uscator de par, balcon, aer conditionat split, minibar, seif. 

                                               TURCIA – Revelion de 5* 
ZIUA 1 – 29.12.2010 Intalnire cu insotitorul de grup la ora 07:00 in parcarea restaurantului Cina in
                                    vederea deplasarii pe traseul: Bucuresti- Giurgiu- Russe- Canakale.Seara
                                    sosire si cazare la CANAKALE – hotel 3*.                                  
ZIUA 2 – 30.12.2010 Mic dejun. Plecare spre Kusadasi, cu o scurta oprire la TROIA pt vizita. Seara
                                    sosire si cazare in Kusadasi – hotel SURTEL 3*/ADAKULE 5*/FANTASIA5*.
ZIUA 3 – 31.12.2011 Dupa servirea micului dejun va propunem  excursia optionala la Efes-cel mai 
                                   bine conservat sit antic din cultura si civilizatia elenistica si romana.
                                   Vestigii precum templul lui Adrian, Odeonul, Teatrul cel Mare ,Biblioteca lui
                                   Celsus, Fantana lui Traian se infatiseaza in toata splendoarea sclipirii marmurei
                                   iar Templul zeitei Artemis, una din cele doua minuni ale lumii aflate pe
                                   teritoriul Turciei, ne poarta cu gandul la maretia vremurilor de mult apuse.Tot in
                                   aceasta excursie se viziteaza Biserica Sf.Ioan si modesta Casa in care Sfanta
                                   Fecioara Maria a trait ultimii ani din viata. Seara sunteti invitati la CINA
                                      FESTIVA DE REVELION ( obligatorie ).
                    LA MULTI ANI 2011  !!!
ZIUA 4 – 01.01.2011 Mic dejun. Program liber la dispozitie. Cina si cazare hotel KUSADASI.                               
ZIUA 5 – 02.01.2011 Dupa servirea micului dejun – aprox ora 08:00, ne vom imbarca in vederea
                                    deplasarii spre  Istanbul.Seara cazare la hotel 3*.
ZIUA 6 – 03.01.2011 Dupa servirea micului dejun, putei vizita:Hipodromul, Moschea Albastra,
                                    Sfanta  Sofia- ctitorie a imparatului Iustinian, Palatul si Muzeul Topkapi- fost
                                    centru al puterii otomane, sau puteti merge la cumparaturi. Seara plecare spre
                                    Romania.Sosire in cursul noptii in functie de trafic si formalitatile vamale.
215 euro/ pers- in camera DBL la hotel  SURTEL  3* ( DEMIPENSIUNE )
supliment pt cazare la hotel ADAKULE 5* ( DEMIPENSIUNE ) = 25 EUR / pers
supliment pt cazare la hotel FANTASIA 5* ( DEMIPENSIUNE ) = 45 EUR / pers
supliment pt cazare la hotel FANTASIA 5* ( ALL INCLUSIVE ) = 65 EUR / pers

REDUCERI:        - copil 0-1,99 ani – GRATIS, fara loc in autocar
                               - 2- 11,99 ani - reducere – 40 EUR – hotel SURTEL
                               - 2 – 6 ani – platesc doar transportul ( 85 eur ) - pt hotel ADAKULE / FANTASIA
                               - 7 – 12 ani – reducere 50 eur – pt hotel ADAKULE si FANTASIA
Pretul include:
-transport autocar standarde internationale
- traversare cu ferryboat Canakale
-1 noapte cazare cu mic dejun in Istanbul (hotel 3*), 3 nopti cazare cu demipensiune in  Kusadasi , 1 noapte cazare cu mic dejun in Canakale – hotel 3*
-insotitor de grup pe tot parcursul excursiei;
Pretul nu include:
      - supliment camera SGL – 75 EUR / pers
     -asigurarea medicala de calatorie;
-taxele de intrare la obiectivele turistice ;
 -excursiile optionale
- CINA FESTIVA DE REVELION: 55 EUR / pers – SURTEL / 90 EUR –  hotel FANTASIA / 80 eur – hotel ADAKULE
NOTA:
- Tarifele sunt calculate pentru un grup de 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 de persoane se va        
plati o diferenta de 25 Euro/persoana;
- Excursiile optionale se organizeaza numai daca se strang un minim de 25 de persoane platitoare iar zilele in care acestea se efectueaza se pot schimba in functie de orarul obiectivelor turistice;

  • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau si de a-i permite parasirea teritoriului.
  • Pasapoartele trebuie sa fie valabile minim sase luni din momentul plecarii

Pt turistii individuali , se scad 60 EUR ( transport ) , si se pastreaza toate cazarile.

 


Oferte agentia de turism

ECOLINE TRAVEL

BRASOV

 

oferte interne si strainatateCraciun 2010
brasov
oferte turisticeOferte Revelion 2011
turism
AgentieTeamBuilding - uri
pachete turistice
agentii turismInchirieri Masini 

agentia de turism

cazare Bran vila

Villa in Bran - de inchiriat - cazare de lux intr-o locatie rustica

 

 

 

 

 

Ecoline Travel Brasov
Bd. Alexandru Vlahuta, Nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, 500387
Tel: 00 40 268 546 137; 00 40 743.839.859; Fax: 00 40 268 546 137;
Web: www.ecoline.ro ; www.ecolinetravel.com


Home | Servicii | Rent a car | Cazare | Links | Rezervari | Contact

» Agentii Login

©2010 Agentia Ecoline Travel Brasov - Oferte interne si strainatate Revelion 2011:- powered IntergraFix