Oferte Revelion Amman Iordania 2011
revelioane strainatatesejururirevelioane strainatatesejururi


team building pentru firme
Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.
mai mult...

sejururi circuite turistice
Oferte de sejur in Turcia, Tunisia, Egipt, Austria, Iordania, Spania, Bulgaria, Iordania, Iordania, Thailanda, Mexic, Maroc, Franta, Anglia, Iordania.....

mai mult...

rent a car
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate clasele auto.
mai mult...

rezervari hoteiere
Cazare la hoteluri din Romania, vile, pensiuni, case de vacanta ;mai mult de jumatate din hotelurile din Romania

mai mult...
Home | Sejururi | Servicii | Rent a Car | Cazare | Links | Contact

Rezervari

rezervari hoteiere
VACANTE, SEJURURI, Circuite prin Agentia de turism ECOLINE TRAVEL RomaniaREVELION Amman 2011 - Oferte in Iordania1. Revelion Amman Iordania 2011

REVELION in IORDANIA            de la 365 € + 365 $
9 zile AVION: Amman- Madaba- Petra- Aqaba- Desertul Wadi Rum

Buc.- OTOPENI cursa TAROM              decolare ora 23.35                    Aterizare AMMAN 29.12      03.50  
AMMAN cursa TAROM                     decolare  ora 04.35                   Aterizare OTOPENI              07.35   


28.12- Ziua 1. BUCURESTI- AMMAN        

Intalnire cu ghidul agentiei organizatoare la ora 21.30 in aeroportul OTOPENI pentru zborul Bucuresti- Aman cu compania Tarom.    

Ziua 2. AMMAN- CAPITALA REGATULUI HASEMIT

Sosire in Aman  si dupa incheierea formalitatilor vamale avem transfer la hotel. Cazare hotel  3* in Aman. Mic dejun. In cursul diminetii avem programat un tur panoramic de oras. Capitala Regatului Hasemit al Iordaniei este un oras din ce in ce mai modern in care trecutul se imbina elegant cu prezentul. Turul orasului va trece pe langa cea mai mare moschee din Amman, pe langa Amfiteatrul Roman dar si prin zona comerciala. Pornim spre nord pentru a vizita orasul roman Jerash, unul  dintre cele mai bine conservate orase romane din regiune si cel mai mare santier arheologic din Iordania. Gerasa (vechea denumire pentru Jerash) a fost infiintata aproximativ in 170 i.Hr. si distrusa in 78 î.Hr., csnd aceasta a intrat sub dominatie romana si a fost reconstruit intr-un mod monumental. Astazi puteti vedea cladiri Oval Plaza, Cardo (artera principala), Calea Sacra care duce la Templul lui Artemis, Teatrul de Nord, Arcul lui Hadrian, biserici bizantine si multe asezari de la civilizaţii si timpuri diferite.  Vizita continua la ruinele palatului dela Ajlun, o adevarata fortareata islamica. Aici putem vedea foarte bine felul in care se facea sistematizarea oraselor romane, strada Cardo (artera principala), forumul roman si hipodromul. Sosire la Amman, cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 3. IORDANUL – RAUL SFANT

Dupa micul dejun mergem la Locul Botezarii Domnului, un loc tihnit situat pe malul Raului Iordan.  Intram aici in apa raului pentru un botez simbolic. Doar la  20 de minute sud de Amman, pe autostrada Regelui (o traducere veche a uneia dintre principalele rute comerciale din cele mai vechi timpuri), se afla orasul-mozaic Madaba.  Muntele Nebo, muntele profetului Moise, se afla in apropiere si este locul de unde acesta a privit peste Tara Sfanta. Aici sunt izvoarele unde profetul a lovit solul pentru a aduce apa, Biserica Sf. Gheorghe (aflata in proces de renovare) care adaposteste mozaicuri din secolul al VI-lea si care reprezinta harta Palestinei. Multi cred ca aceasta biserica a fost construita pe locul unde a fost inmormantat Moise. Restul zilei avem program liber intrucat poposim pe malul Marii Moarte, o mare continentala fara scurgeri spre ocean fiind alimentata doar de raul Iordan. Marea Moarta reprezinta granita naturala dintre Israel si Iordania. Denumirea de „Marea Moarta” nu este deloc exagerata, datorita salinitatii ridicate aici nu este posibila viata. Seara intoarcere la Amman pentru cazare la acelasi hotel si cina.

31.12 Ziua 4. PETRA– ORASUL SAPAT IN PIATRA  

Mic dejun. Transfer la Petra. Orasul Nabatean Petra este cea mai renumita atractie din Regat si una dintre minunile moderne ale lumii. intr-o zona aproape inaccesibila, Petra a fost un oras cetate, sculptat in roci intr-o zona aproape inaccesibila. Prima asezare dateaza din jurul anului 800 i.Hr. de catre un trib semit din Arabia de Nord, orasul atingand apogeul in timpul romanilor in secolul al-II-lea. A devenit o amintire pierduta si a fost redescoperita abia atunci cand un explorator elvetian a dat peste el abia in anul1812. Populatia acestui oras a disparut misterios la inceputul mileniului. Chiar si cateva ore petrecute aici va vor da o apreciere pentru grandoare, ce poate fi creata atunci cand umanitatea, lucreaza mana  in mana cu natura, creeaza un loc care emana sute de ani de istorie intr-un context de perfectiune estetica. In jurul orei 17.30 transfer la Aqaba. Sosire in Aqaba si cazare hotel 3*/4*/5*, in functie de varianta solicitata. Pregatire pentru intrarea in noul an si participarea la cina de revelion organizata in cadrul hotelului.  La Multi Ani 2011!

Ziua 5 -7 . AQABA

Micu dejun. Program liber. Profitati de cele cateza zile libere pentru a va bucura de soare, plaja, sporturi nautice, scufundari, plimbari cu vaporasul. Cazare si cina la acelasi hotel 3*/4*/5* in Aqaba, in functie de varianta solicitata

Ziua 8. AQABA – DESERTUL WADI RUM

Mic dejun. Timp liber in Aqaba pentru ultimele suveniruri iar in cursul dupa-amiezei pornim spre Wadi Rum, fermecatorul desert al Iordaniei unde  mergem pe urmele lui “Lawrence al Arabiei”  intr-un safari de 2 ore in jeep-uri 4x4. Se face o oprire in tabara beduinilor unde vom servi cina intr-o atmosfera desprinsa din povestile arabe. In cursul serii  ne vom continua drumul  de aproximativ 3 ore pana la aeroportul din Amman pentru zborul spre tara de la ora 04.35, operat de Tarom.

05.01 Ziua 9. BUCURESTI

Sosire la Bucuresti pe Aeroportul International Otopeni la ora 07.35.

DATE DE PLECARE

28.12

Supliment SINGLE

COPII 2-11 ani

loc in DBL hotel 3*

365 € + 365$

165 €

165 € + 365$

loc in DBL hotel 4*

455 € + 455$

205 €

255 € + 455$

loc in DBL hotel 5*

545 € + 545$

270 €

345 € + 545$

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

·  Bilet avion Bucuresti-Amman- Bucuresti, zbor Tarom, decolare 23.35, sosire Amman la 30.50 (a 2-a zi). Retur din Amman  la 04.35, aterizare in Otopeni la ora 07.35 (ore locale). Compania poate modifica orarul de zbor, cu respectarea termenelor de notificare.
·  transferuri si vizite conform programului
·  3 cazari cu demipensiune in hotel de  3* in Amman;
·  4 cazari cu mic dejun  in hoteluri de  3*/4*/5* in Aqaba in functie de varianta solicitata
·  4 cine la hotelurile de 3*/4*/5*  din Aqaba in fucntie de varainata solicitata;
· safari cu cina festiva in tabara de beduini din Desertul Wadi Rum
· asistenta turistica si servicii de ghizi locali ; 

· asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice mentionate in program si cheltuielile personale;
· taxe aeroport si securitate, precum si taxa de  viza  240 €
· Cina de revelion: 75 € pentru hotelurile de 3* (nu este obligatorie), la  4* - 90 €  si la 5* - 115 € cine este obligatorie
· Tips and porter 30€ (se achita la sosirea in Aman)

 

 

 Oferte agentia de turism

ECOLINE TRAVEL

BRASOV

 

oferte interne si strainatateCraciun 2010
brasov
oferte turisticeOferte Revelion 2011
turism
AgentieTeamBuilding - uri
pachete turistice
agentii turismInchirieri Masini 

agentia de turism

cazare Bran vila

Villa in Bran - de inchiriat - cazare de lux intr-o locatie rustica

 

 

 

 

 

Ecoline Travel Brasov
Bd. Alexandru Vlahuta, Nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, 500387
Tel: 00 40 268 546 137; 00 40 743.839.859; Fax: 00 40 268 546 137;
Web: www.ecoline.ro ; www.ecolinetravel.com


Home | Servicii | Rent a car | Cazare | Links | Rezervari | Contact

» Agentii Login

©2010 Agentia Ecoline Travel Brasov - Oferte interne si strainatate Revelion 2011:- powered IntergraFix