Oferte Revelion Delhi India 2011
revelioane strainatatesejururirevelioane strainatatesejururi


team building pentru firme
Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.
mai mult...

sejururi circuite turistice
Oferte de sejur in Turcia, Tunisia, Egipt, Austria, India, Spania, Bulgaria, India, India, Thailanda, Mexic, Maroc, Franta, Anglia, India.....

mai mult...

rent a car
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate clasele auto.
mai mult...

rezervari hoteiere
Cazare la hoteluri din Romania, vile, pensiuni, case de vacanta ;mai mult de jumatate din hotelurile din Romania

mai mult...
Home | Sejururi | Servicii | Rent a Car | Cazare | Links | Contact

Rezervari

rezervari hoteiere
VACANTE, SEJURURI, Circuite prin Agentia de turism ECOLINE TRAVEL RomaniaREVELION Delhi 2011 - Oferte in India1. Revelion Delhi India 2011

 

REVELION in INDIA- TRIUNGHIUL DE AUR          989 €
8 zile AVION:        Jaipur- Fatehpur Sikri- Agra- Sikandra- Delhi
Buc.- OTOPENI cursa Turkish Airlines      decolare 29.12 ora 10.50           Aterizare ISTANBUL     ora   12.10
ISTANBUL cursa Turkish Airlines              decolare 29.12 ora 18.40         Aterizare DELHI 30.12   ora  04.00

DELHI cursa Turkish Airlines                    decolare 05.01  ora 05.10        Aterizare ISTANBUL  ora 09.10
ISTANBUL cursa Turkish Airline             decolare 05.01 ora 17.05         Aterizare OTOPENI   ora 18.30


29.12- Ziua 1. BUCURESTI- ISTANBUL- DELHI              

Intalnire cu ghidul agentiei organizatoare la ora 09.00 in aeroportul OTOPENI pentru zborul Bucuresti- Delhi via Istanbul cu TURKISH Airlines.

Ziua 2. DELHI- JAIPUR

Sosire in Delhi si intalnire in aeroport cu reprezentantul agentiei partenere. Imbarcare pentru transfer la Jaipur. In traseu, oprire pentru servirea micului dejun la un restaurant local. Cazare la hotel in Jaipur. Dupa amiaza program liber pentru shopping.

Ziua 3. JAIPUR

Dupa micul dejun, vizitam orasul Jaipur, unul din perlele Indiei, supranumit „Cetatea roz”. Este un adevarat muzeu in aer liber in care urmele unui trecut minunat sunt minutios pastrate. Plecare spre Fortul Amber, un palat reprezentativ al culturii Rajasthani, care adaposteste Jag Mandir si Sheess Mahal, o sala acoperita in intregime cu bucati de oglinzi. Dupa vizita la Fortul Amber, oprire pentru fotografii la Hawa Mahal, Palatul Vanturilor. Dupa amiaza, vom incepe cu o vizita la palatul Maharaja, o parte din el transformat in muzeu,iar o alta este inca folosita de catre familia regala din Jaipur. Apoi, ne oprim la Jal Mahal, un palat construit in sec XVIII., si situat in mijlocul lacului Man Sagar, iar ziua se incheie la observatorul astronomic Jantar Mantar. Intoarcere la acelasi hotel din Jaipur si pregatire pentru intrarea in noul an. Participarea la  cina de revelion organizata in cadrul hotelului. LA MULTI ANI 2011 !  Cazare.

Ziua 4. JAIPUR- FATEHPUR SIKRI- AGRA

Mic dejun. Plecare spre Agra, iar pe drum facem o scurta vizita la Fatehpur Sikri, un oras situat la marginea desertului, construit de imparatul Akbar intre anii 1570-1585 si parasit dupa 10 ani din lipsa de apa. In prezent este un oras fantoma cu un palat regal foarte bine conservat.  Pantele domoale au fost terasate pt. a se putea construi complexe arhitectonice precum Jami Masjid si Buland- Darwazah. Dupa-amiaza, cazare la hotel in Agra.

Ziua 5. AGRA

Dupa micul dejun, vizitam Taj Mahal, construit de imparatul Shah Jahan ca un mausoleu pentru sotia sa, Mumtaz Mahal. Cladirea a fost construita intre 1630 si 1653. Arhitectul cladirii a fost persanul Ustad Ahamad Lahori. Legenda spune ca, dupa terminarea constructiei imparatul a ordonat sa i se taie mainile si sa i se scoata ochii arhitectului astfel incat sa nu dezvaluie secretul constructiei. Dupa-amiaza ne continuam vizita orasului Agra cu vizitarea Fortului, construit de imparatul Akbar, o capodopera arhitectonica, precum si mormantul lui Itmad-Ud-Daulah, supranumit  « micul Taj » . Cazare la acelasi hotel din Agra.

Ziua 6. AGRA- SIKANDRA- DELHI

Mic dejun. Plecare spre Delhi.  Pe drum, se viziteaza complexul de la Sikandra care include mormantul lui Akbar, o minune arhitecturala. Marele imparat Mughal a inceput constructia acestui complex in 1605 abordand diverse stiluri arhitecturale. Sosire in Delhi si cazare.

Ziua 7. DELHI

Dupa micul dejun, plecam intr-un tur al capitalei Indiei. New Delhi a fost proiectat de englezi in 1920 ca un oras cu bulevarde largi care adaposteau cladiri guvernamentale, parcuri si gradini exotice. Principalele atractii turistice sunt: Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, Fortul Rosu, Poarta Indiei, Chandni Chowk si Memorialul Mahatma Gandhi Rajghat, Minaretul Qutab, Cladirea Parlamentului. In cursul serii vizitam templul Akshardham, unul dintre cele mai noi temple construite in Delhi situat pe malul raului Yamuna. Cazare la acelasi hotel in Delhi.

05.01 Ziua 8. DELHI- ISTANBUL - BUCURESTI

Transfer la Aeroportul International Delhi pentru zborul spre tara operat de compania Turkish Airlines. Sosire la Bucuresti la ora 18.30.

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

PERIOADA
29.12 – 05.01.2011

·  Bilet avion Bucuresti-Delhi via Istanbul, zbor Turkish Airlines, decolare 10.50, sosire Delhi la 10.30 (a 2-a zi). Retur din Delhi la 05.10, aterizare in Otopeni la ora 18.30 (ore locale). Compania poate modifica orarul de zbor, cu respectarea termenelor de notificare.
·  transferuri si vizite conform programului
·  6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3*.
· asistenta turistica si servicii de ghizi locali ; 

· asigurarea medicala, bauturi si apa la cine
· taxe aeroport si securitate + transfer aeroport- hotel- aeroport 295 €
· Intrari la obiective turistice 70 €, Cina de revelion obligatorie 75 €, taxa de viza si prelucrare acte 50€, tips and porter 30€ (toate se achita la inscriere).
· Servicii optionale: Supl. demipensiune 70 €/sejur

 

Loc in camera DUBLA
989 €

Supliment SINGLE
225 €

 

 

 

 Oferte agentia de turism

ECOLINE TRAVEL

BRASOV

 

oferte interne si strainatateCraciun 2010
brasov
oferte turisticeOferte Revelion 2011
turism
AgentieTeamBuilding - uri
pachete turistice
agentii turismInchirieri Masini 

agentia de turism

cazare Bran vila

Villa in Bran - de inchiriat - cazare de lux intr-o locatie rustica

 

 

 

 

 

Ecoline Travel Brasov
Bd. Alexandru Vlahuta, Nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, 500387
Tel: 00 40 268 546 137; 00 40 743.839.859; Fax: 00 40 268 546 137;
Web: www.ecoline.ro ; www.ecolinetravel.com


Home | Servicii | Rent a car | Cazare | Links | Rezervari | Contact

» Agentii Login

©2010 Agentia Ecoline Travel Brasov - Oferte interne si strainatate Revelion 2011:- powered IntergraFix