Oferte Revelion Atena Grecia 2011
revelioane strainatatesejururirevelioane strainatatesejururi


team building pentru firme
Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.
mai mult...

sejururi circuite turistice
Oferte de sejur in Turcia, Tunisia, Egipt, Austria, Elvetia, Spania, Bulgaria, Grecia, Iordania, Thailanda, Mexic, Maroc, Franta, Anglia, Croatia.....

mai mult...

rent a car
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate clasele auto.
mai mult...

rezervari hoteiere
Cazare la hoteluri din Romania, vile, pensiuni, case de vacanta ;mai mult de jumatate din hotelurile din Romania

mai mult...
Home | Sejururi | Servicii | Rent a Car | Cazare | Links | Contact

Rezervari

rezervari hoteiere
VACANTE, SEJURURI, Circuite prin Agentia de turism ECOLINE TRAVEL RomaniaREVELION Atena 2011 - Oferte in Grecia1. Revelion Atena Grecia 2011

REVELION 2011 in Orasul Zeitei ATENA
 219 Euro + 219 Lei
BONUS:               Excursia la Meteora este GRATUITA  
7 zile:  Salonic, Meteora, Atena, Corint, Epidaur, Micene, Valea Tembi

28.12- Ziua 1. BUCURESTI- SALONIC (700 km)         

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19.30 la statia de metrou Izvor. Plecare ora 20.00. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.

Ziua 2. SALONIC- RIVIERA OLIMPULUI (80 km)

In cursul diminetii vom ajunge la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru, apoi putem admira zidurile Cetatii Salonicului, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, portul si faleza intr-un tur panoramic din autocar si vom finaliza cu o oprire la Turnul Alb - simbolul orasului. Cazare in zona Riviera Olimpului.

Ziua 3. RIVIERA OLIMPULUI- METEORA- ATENA  (610 km)

Dupa micul dejun ne indreptam spre Atena. Pe traseu vizitam una din manastirile complexului Meteora, fenomen carstic unic in Europa. In cursul serii ajungem in capitala Greciei unde ne lasam fascinati de frumusetea orasului intr-un tur panoramic de oras, admirand: Complexul ACROPOLE, Dealul Likavetus, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Cazare la Hotel Candia 3*(sau similar) in Atena.

31.12- Ziua 4. ATENA

Mic dejun. Program liber. Va propunem sa vizitati: Complexul Acropole, Parcul Central, puteti urca cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul de arheologie, iar dupa-amiaza puteti face cumparaturi in vestitul cartier Plaka. Puteti intampina Noul An alaturi de atenienii ce sarbatoresc in Piata Syntagma cu focuri de artificii si muzica, sau la Cina festiva de Revelion (optional) intr-un cadru organizat.                                                          LA MULTI ANI 2011!

Ziua 5. PELOPONEZ: CORINT- EPIDAUR- MICENE

Mic dejun. Program liber. In prima zi a anului va propunem  o plimbare pe strazile Atenei. Puteti savura mancarea traditionala greceasca in zona pitoreasca Psirri, va puteti plimba pe stradutele faimoasei Piete Monastiraki, sau puteti opta pentru o excursie optionala in Peloponez. Avem ocazia de a vedea Canalul Corint, care uneste pe o lungime de 6 km cele doua mari grecesti: Egee si Ionica. Vizita la Teatrul Antic Epidaur cu cea mai bună acustică din lume si locul nasterii lui Esculap – fondatorul medicinei si la Ruinele Cetatii Micene (cea mai veche civilizatie greaca), o fortificatie militara, un veritabil centru administrativ care domina mare parte din Grecia de Sud sub conducerea lui Agamemnon, conducatorul suprem al armatei grecesti. Cazare la acelasi hotel in Atena.

Ziua 6. ATENA- VALEA TEMBI- RIVIERA OLIMPULUI (435 km)

Dupa micul dejun ne imbarcam in vederea deplasarii pe traseul Atena – Termopile (popas) – Riviera Olympului. Vom traversa Valea Tembi cu oprire la Schitul Sf. Paraschiva, unde va asteapta  icoana si moastele Sfintei Mucenite Paraskevi, intr-o biserica mica si racoroasa, sapata in piatra, un loc de destindere si rugaciune. In apropiere se afla “Izvorul Afroditei”, unde se spune ca frumoasa zeita s-a spalat pe fata si a devenit si mai frumoasa; turistele sunt invitate sa procedeze intocmai daca vor sa obtina acelasi rezultat. Cazare in zona Riviera Olimpului.

03.01- Ziua 7. RIVIERA OLIMPULUI- BUCURESTI  (780 km)

Dupa servirea micului dejun, imbarcare pentru intoarcerea in tara. Sosire in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

PERIOADA

Loc in camera DBL

Supliment SINGLE

COPIL 6-12 ani

28.12 – 03.01.2011

219 € + 219 lei

95 €

179 € + 179 lei

 

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

· transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*
· 2 cazari cu mic dejun in zona Rivera Olimpului;
· 3 cazari cu mic dejun la Hotel Candia 3* (sau similar) in Atena;
 · ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

· asigurare medicala, intrari la obiective si servicii de ghizi locali;
· Cina de Revelion (optionala 85 € / pers.);
· Optional Peloponez 30 €, Grup minim 30 turisti.

 

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.                                                                                                                                                       Grup minim 35 pers.
 
Hotel CANDIA: Este situat in centrul Atenei, la 500 m de Muzeul Arheologie si cativa pasi de Plaka si de Acropolis. Hotelul va ofera restaurant, bar, parcare, roomservice. Camerele sunt dotate cu TV. satelit, telefon, uscator de par, seif.  www.candia-hotel.com


Oferte agentia de turism

ECOLINE TRAVEL

BRASOV

 

oferte interne si strainatateCraciun 2010
brasov
oferte turisticeOferte Revelion 2011
turism
AgentieTeamBuilding - uri
pachete turistice
agentii turismInchirieri Masini 

agentia de turism

cazare Bran vila

Villa in Bran - de inchiriat - cazare de lux intr-o locatie rustica

 

 

 

 

 

Ecoline Travel Brasov
Bd. Alexandru Vlahuta, Nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, 500387
Tel: 00 40 268 546 137; 00 40 743.839.859; Fax: 00 40 268 546 137;
Web: www.ecoline.ro ; www.ecolinetravel.com


Home | Servicii | Rent a car | Cazare | Links | Rezervari | Contact

» Agentii Login

©2010 Agentia Ecoline Travel Brasov - Oferte interne si strainatate Revelion 2011:- powered IntergraFix