Oferte Revelion PARIS 2012
revelioane strainatatesejururirevelioane strainatatesejururi


team building pentru firme
Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.
mai mult...

sejururi circuite turistice
Oferte de sejur in Turcia, Tunisia, Egipt, Austria, Elvetia, Spania, Bulgaria, Grecia, Iordania, Thailanda, Mexic, Maroc, Franta, Anglia, Croatia.....

mai mult...

rent a car
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate clasele auto.
mai mult...

rezervari hoteiere
Cazare la hoteluri din Romania, vile, pensiuni, case de vacanta ;mai mult de jumatate din hotelurile din Romania

mai mult...
Home | Sejururi | Servicii | Rent a Car | Cazare | Links | Contact

Rezervari

rezervari hoteiere
VACANTE, SEJURURI, Circuite prin Agentia de turism ECOLINE TRAVEL RomaniaREVELION PARIS 2012 - Oferte PACHETE TURISTICE FRANTA


 


Paris - La Défense Небоскреб Signal Tower в деловом квартале Парижа Signal Tower, La Defense, Paris

REVELION la PARIS           355 € +355 Lei
6 zile :     Paris, Versailles, Fontainebleau, Valea Loirei

Buc.- OTOPENI cursa TAROM              decolare ora 09.25                    Aterizare PARIS              11.35  
PARIS Charles de Gaulle                 decolare  ora 16.20                   Aterizare OTOPENI         20.10   

29.12- Ziua 1. BUCURESTI- PARIS   

Intalnire la ora 07.30 cu reprezentantul Agentiei organizatoare in Aeroportul International Bucuresti OTOPENI pentru zbor Bucuresti - Paris cu compania TAROM. Turistii din celelalte orase ale tarii in care opereaza Compania Tarom, pot achita 59 € (toate taxele incluse) pentru zborul dus intors spre Bucuresti. Dupa aterizarea la Paris, transfer la hotel. In continuare, program liber, la dispozitia turistilor. Cazare la Paris.

Ziua 2. PARIS- VERSAILLES

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie pentru a vizita somptuosul Palat de la Versailles si gradinile sale. La intoarcerea in Paris, tur panoramic cu autocarul al cartierului de zgarie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Continuam turul cu Muzeele Luvru si d`Orsay, iar in incheiere Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin si Croaziera pe Sena. Intoarcere la hotel utilizand mijloacele de transport in comun.

31.12- Ziua 3. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI

Mic dejun. Excursie optionala la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit si apoi in continuare pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel : Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Seara, revenim in Paris si ne pregatim pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina de revelion  (115 €) sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2012!!!. Cazare.

Ziua 4. PARIS

Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, timp liber in Paris pt. explorarea orasului pe cont propriu. Nu trebuie sa ratati, Ile de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame, apoi Opera Garnier, Galeriile Lafayette, Moulin Rouge si Place Pigale, de unde se urca spre Sacre Coeur si Montmartre. Seara puteti admira Orasul Luminilor din impresionantul Turn Eiffel. Cazare.

Ziua 5. PARIS - DISNEYLAND

Mic dejun. Timp liber in Paris, paradis al pasionatilor de shopping, iar pentru “copiii” de toate varstele sugeram o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). Cazare la Paris.

Ziua 6. Au revoir PARIS

Mic dejun. Transfer la aeroport pt. zbor spre tara. Sosire in Bucuresti la aeroportul Otopeni sau la aeroporturile de destinatie din tara.

PERIOADA 29.12 – 03.01.2012

Loc in camera DBL

Supliment SINGLE

COPII 6- 12 ani

Hotel  IBIS 2*+ (sau similar) la PARIS

355 € + 355 Lei

175 €

335 € + 335 Lei

 

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

·  Bilet de avion Bucuresti-Paris-Bucuresti, zbor Tarom, decolare din Otopeni, ora 09.25, sosire la Paris la ora 11.35. Retur din Paris, ora 16.20, aterizare la Otopeni la ora 20.10 (orele sunt locale). Compania aeriana poate modifica orarul de zbor, cu respectarea termenelor legale de notificare.
· 5 cazari cu MD la hotel Ibis 2*+ (sau similar)         
· asistenta turistica din partea Agentiei; 

· asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali
· Croaziera pe Sena, urcarea pe Turnul Eiffel si transportul local in Paris
· transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4* pentru vizitele optionale din zilele 2 si 3
· serviciile optionale: Cina de revelion 115€, Versailles- La Defence- Tur Paris 15€, Valea Loirei 30 €, Fontainebleau 10 €, toate minim 25 pers.
· taxe aeroport si transfer aeroport- hotel- aeroport, total = 155 €.

 

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.                                                       Grup minim 30 pers.
Copiii au reducere pt. cazare in camera cu doi adulti (fara pat suplimentar). Nu se acorda reduceri pt.al 3-lea adult in camera (In Franta, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj in camera dubla sau va achita jumatate din suplimentul de camera Single. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.                                                    

 

   

 

agentia de turism

cazare Bran vila

Villa in Bran - de inchiriat - cazare de lux intr-o locatie rustica

 

 

 

 

 

Ecoline Travel Brasov
Bd. Alexandru Vlahuta, Nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, 500387
Tel: 00 40 268 546 137; 00 40 743.839.859; Fax: 00 40 268 546 137;
Web: www.ecoline.ro ; www.ecolinetravel.ro


Home | Servicii | Rent a car | Cazare | Links | Rezervari | Contact

» Agentii Login

©2010 Agentia Ecoline Travel Brasov - Oferte interne si strainatate Revelion 2011:- powered IntergraFix